Prémium minőségű rókacsapda,
közvetlenül a gyártótól

Magyarország területén ingyenes kiszállítás!

Rendeljen telefonon vagy e-mailben!
  0670/363-8179 vagy 0620/363-8286.
E-mail: info@agrohydro.hu

“Rókacsapda tapasztalatok, vélemények,
beszámolók, tippek a rókacsapdázáshoz.”

Képek és videók a rókacsapdáról - róka csapdázás:

150x30x35-ös méret, festett kivitel, eltolt kioldószerkezet. A csapda működése nagyon egyszerű. A róka besétál a csapdába, rálép a kiolódszerkezetre, ennek hatására villámgyorsan lecsapódik a rókacsapda ajtaja. A csapda eredményesen használható hagyományos csalétekkel (hús, tojás) is. Különlegessége azonban a csúsztatható élvecsalis rekesz, melybe kisebb állatot tehetünk, például galambot vagy patkányt. Ez felkelti a róka vadászösztönét, így a különösen óvatos példányok is befoghatóak. A csapdát érdemes körbebástyázni, álcázni – hogy ne oldalról piszkálja a csapda rácsokat. Az élő állathoz kívülről hozzáférni ugyan nem tud (dupla rácsozás védi a csali állatot), de az esetleges nagy erőhatás kívülről is aktiválhatja a csapdát – ezt igyekezzünk elkerülni.


Ügyfelünk küldte a felvétel, melyen egy beetetéses akció látható. Élő állat nélkül, tojással fogta be a rókát – azonban nem volt egyszerű a dolog. Az öreg ravaszdi nem volt hajlandó a tojásért bemenni a csapdába, a csapda használója pedig nem akart élő állatal csapdázni. A megoldás az lett, hogy a tojást először a csapda közelébe tette, majd a csapda ajtajához, majd egyre beljebb a csapdába. A róka már számított a könnyű tojásos vacsorára, elszállt az óvatoskodása is a ketreccel szemben. Mint a felvételen is látható, már magabiztosan jár ki-be a csapdába. Aztán a gazda élesítette a csapdát. A rókafogás pillanata sajnos lemaradt, de az eredmény látható.

Ez a róka heteken át fosztogatta a baromfiudvart, majd 1 hét alatt sikerült befogni. Jól látható, hogy minden áron szabadulni próbál a rókacsapda fogságából – esélytelen. Nyári időszakban minden befogott állat esetében gondoskodjunk a víz pótlásáról, ellenkező esetben a stresszben lévő állat néhány óra alatt képes elpusztulni, és ne hagyjuk a tűző napon. Nem lehet célunk, hogy a befogott állat szenvedjen a csapdában. 

 

Vadásztársaság vásárolt csapdát tőlünk, a videón látható kifejlett rókát néhány nap alatt befogták. Az élőcsalis rekeszbe fiatal kacsát tettek, ezzel csalták tőrbe a ravaszdit. Korábban 140 centis, kétoldalas csapdával próbálkoztak, de a csapda ajtó rendszerint a róka hátára csapódott, hiszen körülbelül 70 centis az aktív hossz – a kétoldalas működés okán. A mi csapdánkat eltolt kioldószerkezettel gyárjuk, ezért a kompakt méret ellenére is képes elfogni a kifejlett rókát.

Érdekesség! Nyestfogás a rókacsapdával. Nem mindig az az állat érkezik, mint amire számítunk. A rókacsapda tökéletes eszköz patkány, görény, nyest, macska befogására is. Valójában a felsorolt fajok befogására még jobb is, mint a célzottan fajspecifikus csapdák – mert itt keresztmetszetben és hosszban is óriási tartalékok vannak. Minden állat szívesebben sétál be egy nálánál nagyobb átmérőjű ketrecbe, kevésbé gyanús, kevésbé kelepce hatású az eszköz. A csapda érzékenysége, kioldószerkezeti minősége pedig megegyezik a fenti csapdákéval. A rókacsapda a leguniverzálisabban használható élvefogó eszköz, mely még kompakt méretekkel bír – egy ember által szállítható, akár személyautóban is.

Egy kis ízelítő, hogy a róka milyen iszonyú vérengzést végez a tyúkudvarban.

Cégünk nem csak gyártja és forgalmazza,
használja is az élvefogó csapdákat.

20 éves kártevőirtó és élvecsapdázó gyakorlat, továbbá folyamatos terepmunkák tapasztalatainak eredménye ez a masszív, kompromisszumoktól mentes rókafogó csapda.

Saját gyártóbázisunk készíti a ketreceket, vásárlásával hazai munkahelyeket támogat.

Magyar termék, nem kínai silány minőség!

A rókacsapda házhozszállítása ingyenes! Az ingyenes postázás feltétele az előreutalás, a kiállított számlát e-mailben küldjük el.

Megrendelést telefonon, sms-ben és e-mailben egyaránt leadhatja.